Riuntörmä valittu Kangasalan vuoden 2014 rakennushankkeeksi

Uutinen - 31.12.2014

Kangasalan kunta valitsi suunnittelemamme As Oy Pikonlinnan Riuntörmän vuoden 2014 rakennushankkeeksi. Kohteen pääsuunnittelija Eero Lahti ja projektiarkkitehti Manu Humppi kävivät noutamassa kunniakirjan ja ruusut yhdessä rakennuttajan edustajien kanssa. Toimistomme kiittää huomionosoituksesta ja ottaa sen kannustimena jatkaa laadukasta suunnittelutyötä myös tulevissa kohteissa.

Kangasalan kunnan palkintoperusteissa mainittiin kohteesta mm. seuraavia asioita:

Asuntosuunnittelu on kaikin puolin laadukasta — Porrashuoneen sisäänkäynti ei ole vain ovi seinässä, vaan kauniisti muotoiltu ja korostettu, persoonallinen hyväntulotoivotus — Rakentamisen laatu on läpeensä korkeata. Julkisivujen käsittely, parvekkeiden yksityiskohdat ja eritoten lähiympäristön pintojen viimeistely olemassa olevaan maastoon sovittaen kuvastavat poikkeuksellista pyrkimystä kokonaisvaltaisesti hahmotettuun asuinympäristöön.

Kangasalan kunnan tiedote, palkintoperustelut ja esittelykuvat löytyvät täältä. Kohteen tiedot ja kuvia löytyy myös omilta sivuiltamme.