Kilpailuvoitto Härmälänrannan alueella

Yleinen - 17.9.2015

Toimistomme nappasi voiton Skanska Oyj:n järjestämässä kutsukilpailussa Härmälänrannan ns. kakkosalueen korttelista nro 1910. Kortteli jakaantuu neljään osaan eri toimintojen ja toimijoiden kesken pääpainon ollessa asumisessa (vuokra ja omistus). Kohteen suunnittelu aloitetaan heti. Kortteli sijaitsee uudella kaava-alueella pääosin valmistuneen Härmälänrannan välittömässä yhteydessä.

Suunnittelun aloituspalaveri

Suunnittelua käynnistettiin toimistollamme yhdessä Skanska Talonrakennus Oy:n yksikönjohtajan Toni Tuomolan kanssa.

 

Härmälänranta sijaitsee Pyhäjärven etelärannalla noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueen suunnittelu alkoi vuonna 2006, ja tähän mennessä on valmistunut jo noin 580 uutta kotia. Härmälänranta kehittyy vähitellen kaupunginosaksi, jossa on useita lähipalveluita sekä tamperelaisille että pirkkalalaisille. Alueen valmistuttua siellä on yhteensä noin 4 500 asukasta. Koko Härmälänrannan alue on kooltaan 21 hehtaaria, jonne tulee asuntorakentamista kaikkiaan 200 000 kerrosneliömetriä ja toimitiloja 18 000 kerrosneliömetriä.

Ote Skanskan tiedotusmateriaalista